Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aldapo Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tigla metalica
26 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Datorita sistemului dublu-modular, tigla metalica Umbrella este mai usor de manevrat, deoarece are masa si suprafata mai mici in comparatie cu panourile taiate direct pe dimensiunea necesara clientilor.

De asemenea, tigla dublu-modulara este mereu in stoc si este prevazuta cu un sistem de prindere ascunsa, fara suruburi si imbinari vizibile. Acest aspect face ca acoperisul casei sa fir protejat de eventualele infiltrari de apa pe langa suruburi, in plus ii ofera un design elegant si uniform.

Datorita sistemului modular, oricare din panouri poate fi inlocuit sau demontat in cazul in care se doreste montajul ferestrelor de mansarda sau a panourilor solare. Transportul si manipularea facila o recomanda inclusiv pentru montaj tip do it yourself.

Sistemul de fixare ascuns, elimina posibilele inflitrari de apa prin gaurile de la suruburile introduse gresit la montaj.

Panourile sunt fixate cu suruburi introduse in consolele de fixare direct pe structura de lemn a sarpantei.
Suruburile sunt pozitionate in cantul tiglei (partea mai putin vizibila a acesteia) fixand panourile intre ele de sarpanta cu ajutorul unei sipci orizontale.

Imbinarea perfecta a panourilor de tigla garanteaza un aspect uniform si placut.
Prin alegerea Sistemul modular Umbrella Roofart reduceti pierderile de tabla la decupajele de langa dolie, coama, ferestre de mansarda sau lucarne.

Spatiu de depozitare este redus, de exemplu, pe un europalet pot fi incarcate 200 panouri tigla, ~180 mp, ~740 kg.
Din Gura in Gura